Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI
 • KNMI: Verwachting voor vandaag en morgen
  Langdurige regen en tijdelijke afname van de wind

  Het is zwaar bewolkt en van het zuidwesten uit gaat het langdurig regenen. Pas vanavond wordt het van het noorden uit droger. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7 graden in het noordoosten tot 12 in het zuidwesten van het land. De westenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, in het Waddengebied hard. Van het zuiden uit draait de wind later vanochtend naar zuidwest en neemt tijdelijk af naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig. Vanmiddag en vanavond draait de wind terug naar het westen en neemt weer toe naar vrij krachtig boven land en krachtig in de kustprovincies. Aan de westkust, boven het IJsselmeer en in het Waddengebied neemt de wind toe naar stormachtig, met daarbij kans op windstoten rond 80 km/uur.

  Vannacht trekt de regen langzaam naar het zuiden, terwijl in het noorden een enkele opklaring voorkomt. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4 graden in het noorden tot 9 in het zuiden van het land. De wind is west tot noordwest en neemt af naar zwak tot matig boven land en vrij krachtig in het Waddengebied.

  Dinsdag overdag is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit regenen. In de loop van de middag wordt het van het zuidwesten uit weer droger. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9 graden in het noordoosten tot 13 in Zeeland. In de ochtend staat er eerst weinig wind, in de loop van de dag wordt de wind zuidwest en neemt toe naar matig boven land en tot krachtig of hard langs de kust. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 30/11/2015 07.00 uur LT

 • KNMI: Meerdaagse verwachtingen
  Licht wisselvallig met temperaturen boven normaal.
  Uitgifte: 30/11/2015 04.35 uur LT

 • KNMI: Lange termijnverwachting
  Maandag 07 december tot en met maandag 14 december
  Aanhoudend licht wisselvallig met aanvankelijk temperaturen boven normaal, geleidelijk rond of net boven normaal. Aan het eind van de periode neemt de kans op neerslag iets af.
  Uitgifte: 30/11/2015 04.35 uur LT