Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Vandaag meest zonnig, morgen meer bewolking
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag is het zonnig. Er ontstaan enkele stapelwolken en verder is er soms wat dunne sluierbewolking. De middagtemperaturen lopen uiteen van 23 graden vlak aan zee tot plaatselijk 26 graden in het zuidoosten van het land. De wind is zwak tot matig, aanvankelijk uit oost tot zuidoost en later draaiend naar zuidwest tot west.

  Komende nacht trekt er vanuit het noordwesten bewolking over het land. Hieruit kan op een enkele plaats wat lichte regen vallen. De temperatuur daalt naar ongeveer 13 graden. De wind is zuidwestelijk en zwak, aan de kust is de wind westelijk en matig.

  Donderdag overdag zijn er wolkenvelden. Van het noordwesten uit komt er in de loop van de dag steeds meer ruimte voor de zon, maar in het zuidoosten blijft er veel bewolking aanwezig. Met name in het zuidoosten kan er plaatselijk wat regen of een lichte bui vallen, elders is het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20 graden aan de kust tot 24 graden in het zuidoosten. De wind is westelijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 31/08/2016 12.09 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en tot het weekeinde meest droog. Vooral begin volgende week kans op regen of enkele buien. Middagtemperaturen op de meeste dagen ruim boven 20 graden.
  Uitgifte: 31/08/2016 05.04 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Woensdag 07 september tot en met woensdag 14 september
  Grote kans (60-70%) op een weertype met temperaturen boven het langjarig gemiddelde en soms een bui.
  Uitgifte: 31/08/2016 05.04 uur LT