Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Van het westen uit regen, morgen wisselend bewolkt en een enkele bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag is het overwegend bewolkt en in de noordelijke helft van het land gaat het van het westen uit op steeds meer plaatsen regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noordwesten tot 16°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig.

  In de loop van de avond gaat het noord van de grote rivieren op steeds meer plaatsen regenen. Komende nacht breidt de neerslag zich naar het zuidoosten uit. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Van het zuidwesten uit neemt de wind aan de kust toe naar krachtig, 6 Bft.

  Morgenochtend trekt de regen naar het zuidoosten weg. Van het westen uit komen er opklaringen maar gaan er ook een enkele buien tot ontwikkeling komen, in de avond is hierbij een kans op onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C vlak aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/04/2018 15.16 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  Vrij koel met geregeld zon, maar soms ook wat regen of een bui.
  Uitgifte: 24/04/2018 05.29 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Dinsdag 01 mei tot en met dinsdag 08 mei
  Ongeveer 60% kans op voortzetting van het onbestendige weertype. Er is echter ook ongeveer 40% kans op een overgang naar een droger weertype. De kans op maximumtemperaturen boven het langjarig gemiddelde is ongeveer 30%.
  Uitgifte: 24/04/2018 05.29 uur LT