Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Vanavond uitstervende buien. Morgen perioden met regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is half tot zwaar bewolkt met nog een enkele (winterse) bui. In het oosten en zuidoosten komt laaghangende bewolking voor. Vanavond klaart het van het westen uit op en wordt het op de meeste plaatsen droog. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer neemt de wind vanavond toe naar (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

  Vannacht neemt de bewolking toe en aan het einde van de nacht gaat het in het westen regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond -1°C in het binnenland tot 5°C aan zee. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust (vrij) krachtig. In de loop van de nacht wordt de wind aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

  Morgenochtend is het overwegend bewolkt en trekt er een regengebied van west naar oost over het land. Landinwaarts kan hierbij (natte) sneeuw vallen, maar deze gaat vrij snel over in regen. Later in de middag trekt een volgend regengebied van het zuidwesten uit het land binnen en dit trekt gedurende de avond over het land. De maximumtemperatuur ligt in het oosten rond 4°C en in het westen rond 7°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en wordt matig tot vrij krachtig. Aan de kust neemt de wind toe naar hard of stormachtig, 7-8 Bft, met daarbij kans op zware windstoten van circa 80 km/u. In de avond draait de wind aan zee naar een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 12/12/2017 17.46 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met van tijd tot tijd (winterse) buien, middagtemperaturen rond 5 graden. In de nachten soms temperaturen rond het vriespunt.
  Uitgifte: 12/12/2017 02.19 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Dinsdag 19 december tot en met dinsdag 26 december
  Grote kans (90%) op aanhoudend wisselvallig weer met maximumtemperaturen boven normaal. Slechts een kleine kans (10%) op een weertype met zowel overdag als 's nachts vorst.
  Uitgifte: 12/12/2017 02.19 uur LT