Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Vandaag lokaal nog een (onweers)bui. Morgen minder warm, maar meest droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  De dag begint op veel plaatsen met nevel en laaghangende bewolking en lokaal komt eerst nog mist voor. Later in de ochtend lossen deze op de meeste plaatsen op. Vanmiddag zijn er perioden met zon en vooral in de oostelijke helft kan dan zeer lokaal een bui tot ontwikkeling komen, mogelijk met onweer. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22 op de Wadden tot een graad of 27 in het zuidoosten en oosten. De wind is aanvankelijk zwak en veranderlijk, maar vanmiddag steekt een zwakke tot matige westelijke wind op.

  Vanavond sterven de buien uit. Komende nacht zijn er opklaringen een koelt het af naar een graad of 16. De wind draait naar zuidwest tot zuid en is zwak, aan de kust matig.

  Maandagochtend neemt de bewolking van het westen uit toe en plaatselijk kan er wat lichte regen vallen. In de middag klaart het van het westen uit waarschijnlijk op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20 graden op de Wadden tot lokaal 25 graden in het oosten. De wind draait naar westelijke richtingen en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/07/2016 06.22 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  Af en toe zon en de eerste dagen overwegend droog. Na woensdag neemt de kans op buien toe.
  Uitgifte: 24/07/2016 04.22 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Zondag 31 juli tot en met zondag 07 augustus
  Waarschijnlijk (70-80% kans) op het aanhouden van het licht wisselvallige weertype.
  Uitgifte: 24/07/2016 04.22 uur LT