Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Wisselend bewolkt en een enkele bui, morgen meer buien en vrij veel wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanochtend is het in het westen en noorden wisselend bewolkt met langs de kust enkele buien, met daarbij kans op onweer. In het noordwesten van het land komen aanvankelijk ook nog enkele buien voor. In de zuidoostelijke helft komt er eerst veel bewolking voor en kan er af en toe wat regen vallen. Deze regen trekt in de loop van de ochtend het land uit. In de middag is het aanvankelijk overwegend droog met af en toe zon, in de kustprovincies is er voortdurend kans op een bui. Later in de middag en vooral in de avond komen er van het zuidwesten uit meer buien opzetten. Hierbij kan onweer en hagel voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de middag en avond neemt deze langs de kust toe naar (vrij) krachtig uit het zuidwesten.

  In de nacht naar zondag vallen er vooral in het westen en noorden buien, soms met onweer en hagel. Dieper landinwaarts blijft het op een enkele bui na droog. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 10°C. De wind is boven land zuidwestelijk en matig, lang de westkust draait de wind later in de nacht naar het westen en is (vrij) krachtig.

  Zondag overdag trekken de buien verder het land in. In de middag komt ook af en toe de zon tevoorschijn. De middagtemperatuur wordt zo'n 16°C. De vlagerige wind draait overdag naar een westelijke tot noordwestelijke richting en trekt aan naar matig boven land. Langs de kust en boven het IJsselmeer neemt de wind toe naar krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk enige tijd stormachtig met daarbij dan zware windstoten. (Bron: KNMI).

  Uitgifte: 01/10/2016 05.46 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en meest droog. Temperaturen rond 17 graden.
  Uitgifte: 01/10/2016 02.05 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Zaterdag 08 oktober tot en met zaterdag 15 oktober
  De kans op rustig en droog weer is ongeveer even groot als de kans op wisselvalliger weer. De temperaturen liggen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 01/10/2016 02.05 uur LT