Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • In het zuidwesten eerst wat lichte regen, overdag perioden met zon en droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht kan in het zuidwesten eerst nog wat motregen vallen, elders is het droog en klaart het van het noordoosten uit steeds meer op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -5°C lokaal in het noordoosten tot +2°C in het zuidwesten. Plaatselijk vormt zich nevel en vooral in het noordoosten komen enkele mistbanken voor. De wind draait naar een oostelijke richting en is zwak tot matig.

  Overdag zijn er in het westen en zuidwesten nog enkele wolkenvelden, elders schijnt de zon volop. Het blijft overal droog. De maxima liggen rond 6°C. De oost- tot noordoostenwind is zwak tot matig.

  In de nacht naar woensdag zijn er opklaringen. Vooral in het noorden kan opnieuw plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in het zuidwesten en -6°C in het noordoosten. De wind is noordoostelijk, zwak tot matig.

  Woensdag overdag zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De middagtemperatuur ligt rond de 5°C. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 20/02/2018 00.19 uur LT

       • Meerdaagse verwachtingen
  Licht winters weertype met in de nachten lichte en later mogelijk matige vorst. Overdag maxima rond 4 a 5°C. Verder is het droog en wordt het geleidelijk steeds zonniger.
  Uitgifte: 19/02/2018 02.48 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Maandag 26 februari tot en met maandag 05 maart
  Aanvankelijk grote kans (ca. 80%) op een koud en overwegend droog en zonnig weertype met 's nacht meest matige vorst en overdag maxima rond het vriespunt. In de loop van de verwachtingsperiode neemt de kans op een minder koud weertype geleidelijk toe.
  Uitgifte: 19/02/2018 02.48 uur LT