Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Zon en wolkenvelden en meest droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken, in het zuidwesten heeft de bewolking de overhand. Het blijft vrijwel overal droog. De temperatuur ligt tussen 10°C in het Waddengebied en lokaal 14°C landinwaarts. De overwegend zwakke wind komt uit uiteenlopende richtingen. In de loop van de middag en avond wordt de wind steeds meer noordoost tot oost.

  Komende nacht is er nauwelijks bewolking. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidoost tot oost.

  Morgen is het tamelijk zonnig met soms ook sluierbewolking. In de avond komt er in het zuidwesten meer bewolking opzetten, maar het blijft ook dan waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot lokaal 20°C in het zuiden van het land. De oost- tot zuidoostenwind neemt toe naar matig, in de kustgebieden naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 29/04/2017 15.28 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  Licht wisselvallig weer, met vooral in de zuidelijke helft van het land meer bewolking en soms wat regen of een bui. De temperatuur ligt rond 14 graden.
  Uitgifte: 29/04/2017 04.15 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Zaterdag 06 mei tot en met zaterdag 13 mei
  Er is een grote kans, 70%, op een overwegend droog weertype. Er is soms wat zon en de middagtemperatuur ligt waarschijnlijk dichtbij de normale waarde voor deze tijd van het jaar, zo'n 15 graden. Er is opnieuw kans op een paar graden nachtvorst.
  Uitgifte: 29/04/2017 04.15 uur LT