Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Wisselvallig met veel wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  De bewolking wordt steeds dikker en van het westen uit gaat het vannacht regenen. De temperatuur ligt rond de 7 graden. Er staat een (vrij) krachtige zuidenwind, die aan zee en op het IJsselmeer hard tot stormachtig is. In de westelijke helft van het land komen vannacht zware windstoten voor tussen 75 en 90 km/uur, aan zee lokaal tot 90 of 100 km/uur. Later vannacht komen ook in de Limburgse heuvels zware windstoten voor van circa 75 km/uur.

  Vanaf vanochtend trekken er van tijd tot tijd buien over het land, waarbij er kans is op hagel en onweer. Het wordt ongeveer 8 graden. De wind draait naar het zuidwesten en neemt tijdelijk iets af om in de middag weer toe te nemen naar (vrij) krachtig boven land, en stormachtig aan zee en op het IJsselmeer. Aan de zuidwestkust kan tijdelijk een zuidwesterstorm, kracht 9, opsteken. In de westelijke helft van het land en mogelijk ook in de Limburgse heuvels zijn dan weer zware windstoten mogelijk van 75 tot 100 km/uur.

  In de nacht naar dinsdag komen vooral in het noorden nog buien voor, de kans op onweer is klein. De minima liggen rond 6 graden. De zuidwestenwind is vrij krachtig tot krachtig, aan zee en op het IJsselmeer hard tot stormachtig. In de noordwestelijke helft komen zware windstoten van 75 km/uur voor, aan zee en op het IJsselmeer van 75-90 km/uur.

  Dinsdag overdag trekken opnieuw enkele buien over het land, terwijl het in het zuiden en zuidoosten gaat regenen. De middagtemperatuur is ongeveer 7 graden. De zuidwestenwind draait in de middag naar het westen en in de avond weer naar zuidwest. De wind neemt af naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig. In de eerste helft van de ochtend verdwijnen de zware windstoten. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 08/02/2016 00.07 uur LT

     • Meerdaagse verwachtingen
  Aanhoudend wisselvallig, vanaf dinsdag wel minder wind. Met een graad of 8 blijft het aan de relatief zachte kant.
  Uitgifte: 07/02/2016 07.48 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Zondag 14 februari tot en met zondag 21 februari
  Het blijft waarschijnlijk wisselvallig met temperaturen boven normaal.
  Uitgifte: 07/02/2016 07.48 uur LT