Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI
 • KNMI: Verwachting voor vandaag en morgen
  Af en toe regen

  Vannacht is er veel bewolking en van het zuiden uit trekt een gebied met regen en motregen over. De temperatuur ligt rond 13 graden. De oost- tot zuidoosten wind is zwak tot matig. Aan het einde van de nacht wordt de wind in het zuiden van het land zuidelijk.

  In de ochtend trekt de regen naar het noorden weg. Het wordt dan tijdelijk droog en op enkele plaatsen breekt de zon even door. In de middag en avond trekken er buien van zuid naar noord over het land, daarbij kan lokaal onweer voorkomen. De middagtemperatuur ligt tussen de 17 en 20 graden. De matige wind wordt in de loop van de ochtend overal zuid tot zuidoost. In het noorden van het land is de wind in de ochtend nog geruime tijd oost.

  In de nacht naar woensdag wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. Vooral langs de kust kan er een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13 graden en de zuid- tot zuidoostenwind is meest matig.

  Woensdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en komt er een enkele bui voor. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17 graden. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 06/10/2015 00.44 uur LT

 • KNMI: Meerdaagse verwachtingen
  Woensdag nog vrij veel bewolking en een enkele bui. Vanaf donderdag droger en geleidelijk meer zon. De temperatuur daalt geleidelijk naar waarden rond het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 05/10/2015 04.04 uur LT

 • KNMI: Lange termijnverwachting
  Maandag 12 oktober tot en met maandag 19 oktober
  Zeer waarschijnlijk een rustig en overwegend droog weertype met af en toe zon. De temperaturen dalen geleidelijk naar waarden iets beneden het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 05/10/2015 04.04 uur LT