Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Meest droog, nevel en mist. Vanmiddag vooral in het zuiden mogelijk wat zon
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Met uitzondering van Limburg is er op veel plaatsen nevel of mist aanwezig. Lokaal valt wat zeer lichte motsneeuw. Komende uren lossen nevel en mist langzaam op, met name het zuiden maakt in de middag kans op zon. In de loop van de middag neemt vanuit het noorden de bewolking toe. De middagtemperaturen lopen uiteen van rond het vriespunt in opklaringen tot -3°C onder hardnekkige bewolking. De overwegend zuidelijke wind is zwak tot matig.

  In de nacht naar donderdag is het overwegend bewolkt, in het zuiden kunnen eerst enkele opklaringen voorkomen met daarin kans op mist. Met name in het noorden en mogelijk midden zou er lokaal wat lichte winterse neerslag kunnen vallen met risico op gladheid door ijzel. De zwakke wind is veranderlijk, in het noorden meest zuidelijk en in het zuiden uit oostelijke richtingen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van +3°C in het noordwestelijk kustgebied tot lokaal nog -7°C in zuidoosten.

  Donderdag overdag maakt het zuiden opnieuw de grootste kans op wat zon, elders is het waarschijnlijk bewolkt. Er is vooral in de ochtend plaatselijk gladheid mogelijk als gevolg van lichte winterse neerslag. De middagtemperaturen liggen rond het vriespunt, in de kustprovincies dooit het 2 tot 4 graden. De wind is veranderlijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 18/01/2017 05.41 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  De komende dagen is er een tweedeling met nog tamelijk koud winterweer in het zuiden en dooi in het noorden. De neerslagkansen zijn gering.
  Uitgifte: 18/01/2017 04.23 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Woensdag 25 januari tot en met woensdag 01 februari
  Aanvankelijk rustig 'kwakkelweer' met overdag temperaturen enkele graden boven, 's nachts onder nul. In de loop van de periode wordt de verwachting onzeker maar nemen de kansen toe op een overgang naar zachter en wisselvallig weer.
  Uitgifte: 18/01/2017 04.23 uur LT