Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Vanmiddag en vanavond enkele stevige onweersbuien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht zijn wolkenvelden en trekken er enkele buien over het land, waarbij onweer mogelijk is. In het noordwesten en langs de kust in het nevelig of kan er mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond de 15 graden. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

  Overdag zijn er wolkenvelden maar hier en daar is er ook zon. Langs de kust is er kans op mist van zee. In de ochtend kunnen er in het zuiden al enkele buien voor komen. In de middag ontstaan meer buien. Met name in het zuiden en oosten kunnen dit forse buien zijn, met daarbij onweer, hagel en plaatselijk veel regen in korte tijd. De middagtemperaturen liggen tussen 17 graden vlak aan zee tot 25 graden in het oosten. De wind komt uit richtingen tussen noord en west en is matig, aan de kust neemt deze toe naar vrij krachtig tot krachtig.

  In de nacht naar donderdag is er tamelijk veel bewolking en kunnen er nog enkele buien voorkomen. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 15 graden. De noordelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

  Donderdag overdag is het wisselend bewolkt en ontstaan er opnieuw buien. De temperatuur loopt op naar 20 graden in het westen tot 25 graden in het noordoosten en oosten van het land. De wind komt uit het noorden en is boven land matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 01/06/2016 00.22 uur LT

       • Meerdaagse verwachtingen
  Vooral de eerste dagen landinwaarts enkele regen- of onweersbuien. In de loop van het weekend meer zon en afnemende buienkans. Middagtemperaturen iets boven de normale waarde voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 31/05/2016 04.21 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Dinsdag 07 juni tot en met dinsdag 14 juni
  Eerst veel zon en vrij warm, daarna overgang naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen rond normaal.
  Uitgifte: 31/05/2016 04.21 uur LT