Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Vanuit het noorden zon
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er trekken wolkenvelden over het land, maar in het noorden is ook de zon te zien. Geleidelijk aan breekt ook elders de zon soms door. In het kustgebied kan vooral later af en toe een bui van zee binnendrijven. De middagtemperatuur ligt rond de 11°C en de zwakke wind komt uit een meest noordoostelijke richting.

  Vanavond en komende nacht ontstaat er met name in het midden en zuiden op meerdere plaatsen mist, in het noorden is het meest bewolkt en daardoor de kans op mist kleiner. Het koelt flink af met minimumtemperaturen variërend van 5°C in het noorden tot lokaal rond het vriespunt dieper landinwaarts. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is boven land zwak, langs de kust matig.

  Zondag overdag is er eerst mist en laaghangende bewolking, in de middag zijn er zonnige perioden. In het noorden is er wat meer bewolking aanwezig en langs de noordkust kan nog altijd een enkele bui voorkomen. Bij een zwakke tot matige oostenwind wordt het in de middag ongeveer 10°C. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/10/2016 10.48 uur LT

      • Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallige met af en toe regen met temperaturen die rond de normale waardes van 13-14 graden liggen. Vanaf midden komende week meest droog, in de nachten wel mistkansen..
  Uitgifte: 22/10/2016 04.00 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Zaterdag 29 oktober tot en met zaterdag 05 november
  Vrij grote kans (70-80%) op overwegend droog weer, 20-30% kans op het aanhouden van het (licht) wisselvallige weertype. De temperatuur ligt rond of iets onder het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 22/10/2016 04.00 uur LT