Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Morgen overdag bewolkt en af en toe (mot)regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond is het droog en is er weinig bewolking. In de loop van de nacht neemt de bewolking van het noordwesten uit geleidelijk toe, maar het blijft nog droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 9°C in het noordwesten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

  Morgenochtend is de zon in het zuidoosten eerst nog even te zien. Verder wordt het een bewolkte dag. Af en toe kan er wat regen of motregen vallen, eerst vooral in de noordelijke helft en later ook elders. Opnieuw is het nevelig en kan in het noorden lokaal mist voorkomen. In de tweede helft van de avond gaat het in het westen en noorden van het land harder regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 09/12/2016 21.23 uur LT

     • Meerdaagse verwachtingen
  Zacht en overwegend bewolkt met zondag eerst regen. Daarna meest droog en iets lagere temperaturen.
  Uitgifte: 09/12/2016 08.43 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Vrijdag 16 december tot en met vrijdag 23 december
  Grote kans (rond 70%) op een overwegend droog weertype met temperaturen rond of iets boven het langjarig gemiddelde, kleine kans (10-20%) op temperaturen beneden normaal. Ongeveer 30% kans op een overgang naar een wisselvallig en zacht weertype.
  Uitgifte: 09/12/2016 08.43 uur LT