Waterlooplein

waterloopleinmarkt blijft je verbazen

Nieuwsfeeds
KNMI: Verwachtingen
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

KNMI: Verwachtingen
 • Opklaringen, in het oosten wolken. Overdag vrij zonnig en droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht zijn er brede opklaringen, maar in het oosten van het land houdt de bewolking de overhand. In Limburg kan er mogelijk nog wat regen vallen. Het kwik daalt naar waarden tussen 1 en 5 graden. De wind is noordelijk en zwak tot matig.

  Overdag is er in het oosten eerst nog bewolking, maar in de loop van de dag klaart het ook daar op. Elders schijnt de zon, al drijven er soms ook velden met hoge bewolking over. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 10 graden in het noorden tot 15 graden plaatselijk in het zuidoosten. Er staat een matige noordelijke wind.

  Gedurende de nacht naar maandag is het overwegend helder. Mogelijk ontstaat er lokaal een ondiepe mistbank. De minimumtemperatuur ligt rond de 2 graden, aan de grond kan het mogelijk een graadje vriezen. Er staat maar weinig wind.

  Maandag overdag is er eerst geregeld zon, maar neemt van het westen uit de bewolking geleidelijk toe. Het blijft waarschijnlijk tot de avond droog. In de avond gaat het vanuit het westen af en toe regenen. De temperatuur loopt op naar ongeveer 16 graden, vlak aan zee en op de Wadden blijft de temperatuur iets achter. De wind is zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer geleidelijk naar (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 01/05/2016 00.11 uur LT

     • Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en vooral later op maandag en op dinsdag kans op regen of een bui. Eerst is het nog aan de koele kant, maar vanaf donderdag een stijging van de temperatuur.
  Uitgifte: 30/04/2016 01.18 uur LT

 • Lange termijnverwachting
  Zaterdag 07 mei tot en met zaterdag 14 mei
  Aanvankelijk grote kans (80%) op een droog weertype, maar in de loop van de periode neemt de neerslagkans wat toe. Grote kans (70%) op temperaturen boven het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 30/04/2016 01.18 uur LT